Multicare Matras

Zelf ontwikkeld LPHV schuim in het Multicare Matras

 

LPHV-schuim is een comfortschuim met drukverdelende eigenschappen en een hoog ventilerend vermogen.

Voor baby-slaapcomfort betekent dit een belangrijk hulpmiddel om achterhoofdafplatting te helpen voorkomen of beperken. Zeker als je weet dat rugligging de aanbevolen houding is voor veilig slapen bij baby’s. Met dit voordeel dat het geen negatief effect heeft op sensormatjes.

De aanpassing aan de lichaamsvorm van deze nieuwe schuimsoort is evenwaardig aan de drukverdelende eigenschap van traagschuim dat vele voordelen heeft, ook bij oudere generaties. Denk maar aan rug- en nekklachten.

OEKO TEX
Drukverdeling Multicare

Ventilerend en ademend

 

Een aanvullende eigenschap van LPHV-schuim is de opencelstructuur die 10x meer lucht doorlaat dan elke andere schuimsoort (traagschuim, koudschuim, polyeterschuim).

Afvoer van overtollige warmte en vocht wordt snel geregeld. Dit komt niet alleen het slaapcomfort en de duurzaamheid van de matras ten goede, maar werkt ook risico-verlagend naar wiegendood.

5 Jaar Garantie

Geen allergieën, Geen huisstofmijt.

 

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het gebruik van allergeendichte hoezen rond hoofdkussens, matrassen en dekbedden de allergische klachten sterk kunnen doen dalen en het medicatiegebruik met ruim 50% kan verminderen.

 

De allergeendichte hoezen moeten vervaardigd zijn uit soepel speciaal geweven textiel en kunnen aan één zijde gecoat zijn. Deze coating uit polyurethaan is “ademend”. Dit betekent dat de hoes erin slaagt het transpiratievocht af te voeren. Hierdoor voelen ze niet warm of broeierig aan. De hoezen zijn daarom ook geschikt voor kinderen en personen met eczeem.

Ook daarom wordt de Multicare Matras aanbevolen door de Astma en Allergiekoepel.

Allergiekoepel

Viscoelastisch

Drukverdelend

Anti Allergie

Anti Allergie

Anti Huisstofmijt

Anti Huisstofmijt

Schimmelvrij

Schimmelvrij

Waterproof (Bedplassen)

Waterproof (Bedplassen)

Veerkracht Behoudend

Veerkracht Behoudend

Wasbaar op 60°c

Wasbaar op 60°c

Wetenschappelijk Onderbouwd

Wetenschappelijk Onderbouwd

Afneembare Hoes

Afneembare Hoes

Sinds 1921 gespecialiseerd in slaapcomfort

Sinds 1921

Belgisch Product

Belgisch Product

Ergonomisch

Ergonomisch