Waarom dealer worden?

Multicare matrassen

Kiezen zonder zorgen.

Ons ruime aanbod maakt het tegelijkertijd niet makkelijk voor consument en verdeler. Zoveel modellen, zoveel keuzestress. Zoveel matrassen, zoveel toelichting bij de voor- en nadelen ervan. Om het maar niet te hebben over de technische samenstelling van elk product.

Daarom wil Duvatex het met haar Multicare-lijn zo eenvoudig mogelijk houden.

Uit al onze kwaliteitsmatrassen hebben we zes topmodellen geselecteerd. Over de kwaliteit ervan moet een consument zich geen zorgen maken, want die is sowieso super. Het zijn zes modellen die, elk volgens de slaapbehoeftes van uw klant, de beste in hun categorie zijn.

Verkopen zonder zorgen.

Maar het zijn ook zes eenvoudige boodschappen om te brengen.
Voortaan moet u enkel luisteren naar de behoeftes van uw slaper.
Afhankelijk van het antwoord komt u bij één van onze zes matrassen uit.

Het aanbieden van zes modellen betekent ook dat wij geen paleizen verwachten bij de verkoop van Multicare-matrassen. Voor ons geen anonieme winkelpunten waar de veelheid aan keuzemogelijkheden mensen klamme handen bezorgen.

Neen, wij opteren voor geëngageerde en gemotiveerde verkopers die achter ons merk staan en met een grote luisterbereidheid en ervaring deskundig advies centraal stellen.

Op amper 35 vierkante meter kan u zeggen waar Multicare voor staat: eenvoud, kwaliteit en betaalbaarheid.

Communiceren zonder zorgen.

Een duidelijke boodschap, dat betekent dat we de Multicare-matrassen ook op een heel toegankelijke en eenvoudige manier in de markt kunnen zetten.

De komende maanden mag u van ons dan ook een aantal marketinginspanningen verwachten:

  • Een nieuwe Multicare-website waar we niet alleen de nodige technische uitleg geven, maar ook en vooral klanten aan het woord laten over de manier waarop hun slaapproblemen werden aangepakt. Multicare gaat immers uit van de klant en zijn behoefte; het is dan ook logisch dat die klant het eerste en het laatste woord krijgt.
  • Datzelfde geldt ook voor onze social media waar we die klant niet alleen aan het woord laten, maar hem ook een inkijk geven in hoe de matrassen tot stand komen.
  • Om bijkomende bekendheid te verwerven, gaan we ook online adverteren. Door de onmiddellijke koppeling van de Multicare-matras aan een specifieke slaapbehoefte, kunnen we makkelijk de rake woorden vinden die mensen ingeven bij hun digitale zoektocht. Om vervolgens bij Multicare uit te komen voor hun slaapoplossing.
  • Onze folder wordt verdeeld over het jarenlang opgebouwde Duvatex-netwerk. Ook in onze brochure primeert eenvoud en duidelijkheid.

No nonsense voor iedereen.

U merkt het, we gaan er gewoon voor.
Onze duidelijke Multicare-visie zorgt voor comfort, niet alleen bij het slapen, maar ook bij het kiezen en verkopen.
We zijn er zeker van dat die no nonsense-aanpak ook u zal aanspreken. Word Multicare dealer!

Word Multicare dealer.

Interesse in onze Multicare matrassen?
Vul dit contactformulier in en wij bezorgen u de nodige informatie.

MULTICARE matrassen

Duvatex BV
Nijverheidslaan 7, 8570 Anzegem
info@duvatex.be
+32 (0)56 77 72 94

Onze vertegenwoordigers

Guido Claerbout - Multicare

Guido Claerbout

Regio België

Serge Vleeschouwer

Regio België

Eddy Van den hoogen - Multicare

Eddy Van den hoogen

Regio Nederland